Vacustyler

vac1

NASA tehnologijom visokog stupnja u službi zdravlja prevenirajte pojavu hladnih nogu, lošu cirkulaciju, natečenost nogu, dijabetičko stopalo ili sportske ozljede tetiva i mišića.

Tretman negativnim tlakom izvodimo aparatom VACUSTYLER koji se naziva i „vanjsko srce za limfni sustav“. Vacustyler je jednostavnija i modificirana verzija one koju koriste astronauti u svemiru kako bi poboljšali cirkulaciju nogu.

Vacustyler je aparat za tretman donjih dijelova tijela negativnim tlakom u svrhu djelovanja:

  • na celulit,
  • lokalnu pretilost,
  • proširene vene,
  • limfne edeme, na sakupljanje vode u nogama,
  • hladna stopala i druge poremećaje cirkulacije.

Ovaj je aparat zapravo spoj medicine i kozmetologije koji radi na očuvanju zdravlja i prevenciji oboljenja. Donji dio tijela izložen je pozitivnom i negativnom tlaku u izmjeničnim valovima. Na taj način postiže se pozitivan efekt na krvne žile, limfni sustav i tkivo.

Dovoljna su dva tretmana tjedno po 30 minuta da bi se postigao terapeutski efekt ili da se djeluje preventivno.

Izvrstan je rezultat kod uklanjanja celulita kada se kombinira sa anticelulitnom masažom, budući da pospješuje krvotok i pokreće limfni optok, te na taj način uspješno reducira štetne tvari iz organizma.

VACUSTYLER osim što odlično djeluje na uklanjanje celulita, učvršćuje vezivno tkivo, izbacuje suvišne toksine, te smanjuje obujam tijela što je vidljivo već nakon prvog dolaska.

Preporuča se dijabetičarima i svima koji žele najbolju vaskularnu gimnastiku za svoje noge i stopala. Osim toga, idealan je za žene s problemom limfo-edema i općenito zastoja tekućine i naticanja nogu.

Vrhunski sportaši sa problemima tetiva, mišića i ligamenata u najpoznatijim svjetskim klubovima rješavaju svoje tegobe VACUSTYLER aparatom.