High care koncept

Osnova idea High Care koncepta je da klijent u svakom High Care centru, bilo gdje na svijetu, dobiva istu standardiziranu visoko kvalitetnu uslugu.

  • High Care centar upotrebljava brand Weyergans High Care za kozmetičke pripravke i aparate.
  • Većina aparata i preparata je patentirana i zaštićena. Isto vrijedi i za metode kojima se izvode trtemani.
  • High Care istraživački tim neprekidno radi na usavršavanju starih i uvođenju novih tretmana i metoda za unapređenje zdravlja i estetike tijela što zači da je High Care centar stalno u toku sa najnovijim dosezima i događanjima na području kozmetike
  • Zaposlenici su dužni neprestano nadopunjavati svoje znanje treninzima i stručnim seminarima.

Godine rada i istraživanja su garancija kvalitete i efikasnosti. Kroz stalne treninge i edukaciju High Care nastoji da visoke kriterije, koje postavlja koncept High Care centra, iz dana u dan podigne na još viši nivo.

Filozofija High Care koncepta je jednostavna i jedinstvena. Zasnovana je na kvaliteti Weyergans proizvoda i uvjerenju da su ljepota i zdravlje osnova kvalitetnog i potpunog življenja.


ŠTO JE WEYERGANS HIGH CARE?

Weyergans High Care je njemački brand, jedan od vodećih na području ljepote i zdravlja. Osnivač branda je Rudolf Weyergans, diplomirani medicinski sociolog. Weyergans High Care je odavno izašao iz lokalnih okvira i cijelo desetljeće predstavlja vrlo uspješnu međunarodnu firmu.
Stručan i kvalitetan istraživački tim stoji iza široke palete aparata i preparata, koji su u domeni ljepote i zdravlja, bez ozbiljnije konkurencije u svijetu. Pored istraživanja i proizvodnje, veliki menađerski tim, radi na razvoju High Care koncepta. Sam koncept je u vidu franšize zastupljen u 35 zemlje Europe i svijeta.