O nama

High Care centar “Salus” je specijalizirana ustanova za njegu i ljepotu tijela te očuvanje zdravlja. High Care je koncept koji popunjava prazninu između plastične kirurgije, farmacije, kozmetike, fitnessa i fizioterapije.

U High Care tretmanima koristimo zaštićene metode, aparate tvrtke Weyergans koji zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete te posjeduju certifikate ISO/EN i IOS, kozmetičke preparate koji sadrže kozmetičko-farmaceutske pripravke. Upotrebljavamo poznati brand Weyergans High Care. To nam omogućava da klijentima nudimo kompleksne tretmane i jamčimo njihov uspjeh.

Kao centar za njegu i ljepotu tijela te očuvanja zdravlja nudimo Vam specijalne zaštićene High Care tretmane za njegu i zdravlje tijela i lica, veliki broj kvalitetnih preparata za lice i tijelo, trajno uklanjanje dlaka Yperion-om pomoću impulzivnog pulsirajućeg svijetla, manikuru, umjetne nokte, masaže, sunčanje. Svake godine unaprijeđujemo svoju ponudu te tako klijentima uvijek izlazimo u susret.

Diferencirana Celulitna Terapija, DCT, je naša najpoznatija metoda.
DCT je osmišljena i patentirana od strane Weyergans High Care AG na osnovi istraživanja i iskustva svjetskih stručnjaka u tom području. Kompletna terapija prolazi kroz četiri stadija:

  1. Stimulacija limfnog protoka
  2. Aktivacija metabolizma masti
  3. Jačanje vezivnog tkiva
  4. Krvožilni trening

Diferencirana Celulitna Terapija široko se primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate u borbi protiv celulita.
High Care omogućava:

  • uspjeh u borbi protiv celulita, smanjenje obujma i skidanje centimetra
  • unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti nogu
  • specijalne High Care tretmane tijela i lica