Edukacija za nokte – Calgel

11336842_869226346505564_2065421804095031089_o

High Care Salus je postao licencirani edukator za nokte za poznati brand Calgel. Cilj nam je što više salona podučiti ovom tehnikom koja radi na oporavku prirodnih noktiju bez dodatnih oštećenja.

Brigom o zdravlju svojih zaposlenih i naših korisnika usluga prepoznali smo i isprobali ovaj brand vrhunske kvalitete, te njime zamijenili u potpunosti gel. Calgel tehnikom možete raditi sve što ste do sada radili sa gelom. Iznimne je čvrstoće i postojanosti, ne puca i ne lomi se prilikom udaraca. Oponaša prirodan nokat te samim time čuva nokat od vanjskih mehaničkih oštećenja. Prilikom zasićenja nokta od gela, tretman sa Calgelom je pravo rješenje. Calgel drži besprijekorno i radi na oporavku prirodnih noktiju, ne diže se na rubnim dijelovima nokatne ploče. Moguće je raditi produžetke na šablone i tipse, a cijeli materijal je topiv u tekućini, pa ne iziskuje rašpanje, što je bitno i za samog terapeuta koji je zaštićen od udisanja mikroprašine. Samim smanjenjem trenja po noktima dolazi do oporavka. Nakon 2-3 mjeseca nokat ispod ove tehnike postaje čvršći i vraća nadu oštećenim noktima da ponovno počnu rasti.

Tijekom rada uvjerili smo se u kvalitetu i stojimo iza provjerenih rezultata. Zadovoljstvo naših klijenata glavna nam je potvrda da je brand sa kojim radimo garancija našeg a i vašeg uspjeha i napredovanja u poslu.

 

calgel1 calgel2