DCT – Diferencirana celulitna terapija

BodyWrap4

Diferencirana Celulitna Terapija, DCT, je naša najpoznatija metoda.

DCT je osmišljena i patentirana od strane Weyergans High Care AG na osnovi istraživanja i iskustva svjetskih stručnjaka u tom području. Kompletna terapija prolazi kroz četiri stadija:

  1. Stimulacija limfnog protoka
  2. Aktivacija metabolizma masti
  3. Jačanje vezivnog tkiva
  4. Krvožilni trening

Diferencirana Celulitna Terapija široko se primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate u borbi protiv celulita.

DCT odstranjujemo celulit i djelujemo preventivno na nastanak celulita i masnih nakupina. Tom metodom garantirano se postižu rezultati zato što napada uzroke nastanka celulita, a ne njegove posljedice.

DCT koristi različite postupke i metode za odstranjivanje celulita i masnih nakupina. S njima ne odstranjujemo samo celulit i masne nakupine, već i jačamo vezivno tkivo, poboljšamo strukturu i metabolizam kože, pospješujemo odstranjivanje otpadnih produkata iz tijela te našim klijentima nudimo fizički i psihički odmor.

Prvi korak u tretmanu DCT je anamneza, individualan pregled klijenta pri čemu uzimamo podatke o klijentu: zdravstveno stanje, navike, aktivnosti, mjerimo klijenta i na kraju odredimo broj tretmana i sastav tretmana koji su potrebni klijentu da postigne rezultate