Trajno uklanjanje dlaka

660d7d4bb61a1244e0d8af7e8e646c23

Zašto ne isprobati svijetlo….

  • Trajno i temeljito uklanjanje dlaka
  • Brz i siguran tretman
  • Izuzetni rezultati

…i zaboraviti svoje brige.

Što znači uklanjanje dlaka pulsirajućim svijetlom?

Za ovaj postupak upotrebljavamo svjetlosnu snagu da bi postigli potpuno i dugotrajno uklanjanje dlačica. Svjetlosno zračenje selektivno upija pigment melanin u dlaci. Nadalje se prenosi na korijen dlake koji je inhibiran pod djelovanjem topline koja se razvija.

Vaš tretman

Postupak 

Kod prvog dolaska terapeut će Vam pregledati kožu i tip dlake na tijelu te odrediti osobni program tretmana. Ujedno će detaljno objasniti svaki stupanj tretmana.

Senzacija

Prvi bljesak će vas iznenaditi ugodnim osjećajem topline izazvanim pulsirajućim svijetlom. Svaki bljesak je znak da Vam je koža dubinski depilirana te tako postaje glatka i nježna.

Rezultati

Ovo će Vas iznenaditi! Do 90% tjelesnih dlačica na tretiranom području biti će uklonjeno na kraju ciklusa tretmana. Prosjećan ciklus trajnog uklanjanja dlaka sastoji se od 8 tretmana, gdje je ciklus u žena kraći, a u muškaraca duži.

OR LIGHT YPERION je aparat za trajno uklanjanje dlaka uz pomoć aplikatora s impulzivnim pulsirajućim svjetlom koji koristi jedinstvenu tehnologiju SPL (square pulse light). SPL je jedinstveni proces transmisije svijetla koji daje izvanredne i sigurne rezultate.

Aparatom OR LIGHT u nekoliko minuta, posve bezbolno, dubinski i trajno uklanjamo dlačice na svim dijelovima tijela. Nakon par tretmana koža postaje glatka, a dlačice nestaju kao da ih nikad nije ni bilo!