Anticelulitna masaža

812df6a0894bcf0fd72fd79c6f46e9ba

Izvodi se na području nogu i stražnjice, odnosno tamo gdje je područje zahvaćeno celulitom.

Masaža je jača od bilo koje druge jer se pritiskom razbijaju nakupine masnih i celulitnih stanica, potiče se cirkulacija te ubrzava metabolizam masnih stanica. Tretman traje 25-30minuta. Normalno je da nakon jačeg pritiska na tkivo dođe do plavih modrica. Iz tog razloga između dva tretmana mora se ostaviti najmanje jedan dan za oporavak i vraćanje tkiva u normalu.

Postoje 4 faze celulita. O kojem stadiju je riječ možemo provjeriti pritiskom na području gdje je najveći deponij otpada u organizmu, na bedrima.

Celulit su masne stanice nakupljene toksinima i svim otpadnim tvarima koje se zadržavaju u stanicama. Prije je celulit bio estetski problem, danas možemo reći da se radi o ozbiljnom problemu koji bi uskoro mogao postati bolest. Naime, zbog slabog kretanja, malog unosa tekućine, nepravilne i nezdrave prehrane, unosa hormonalnih preparata i ostalih stvari koje pomažu u nastajanju istoga može postati naš ozbiljan problem.

Nikada nije kasno krenuti i staviti ga pod nadzor. Celulit se nikada ne može ukloniti do kraja, ali se može veliki dio smanjiti te održavati takvo stanje. Jednom uklonjeni celulit nije znak da se više nikada ne treba tretirati područje. Nakon nekog vremena, istim načinom života celulit može postati ponovno naš problem. Vrlo je bitno promjeniti životne navike.

Da tretmani budu što učinkovitiji potrebno je njegovati kožu i dok niste u salonu. Preporučamo za što bolji učinak mazanje anticelulitnim kremama, koje potiču cirkulaciju te aktiviraju stanice.

Iz naše ponude možemo izdvojiti:

“AE” Stick, vrhunski proizvod s kojim vidite crvenilo odma nakon nanošenja na kožu

 

 

 

Styler krema koja je izvrsna za zaglađivanje kože i limfnu drenažu, nakon koje se možete zamotati u foliju

 

 

Alpha Mousse, fitohormonalni preparat koji izvrsno zateže kožu i čini ju napetom i zategnutom, radi vidljivi lifting na koži.