Tretmani lica

e69500dc33d50f02b372eecd51596d39

Tretmane lica dijelimo na klasične tretmane i specijalne High Care tretmane.

Tretman i proizvodi koje ćemo koristiti ovisi o Vašem tipu kože i problemu koji želite riješiti. Zato prije tretmana napravimo informativni razgovor u kojem nam opišete problem, pregledamo Vašu kožu i odredimo tretman i daljnju njegu za održavanje Vaše kože.

High care tretmani lica

Specijalni High care tretmani lica su složeni, zaštićeni i provjereni tretmani koji se koriste već više od 10 godina na svjetskom tržištu.

Koriste se za njegu muške i ženske kože lica, njegu problematične kože lica s aknama, seborejom, kuperozom, njegu atrofične kože, hidratiziranje suhe kože, revitalizaciju i regeneraciju mlade i zrele kože, uklanjanje bora i zatezanje lica, rejuvenacija, gdje postoje i specijalni tretmani samo za mušku kožu.

Uklanjanje bora

Nudimo Vam 5 različitih tretmana za uklanjanje bora pomoću intenzivnih vakumskih masaža koje učvršćuju kožu, eletrostimulacijom kojom popunjavamo bore te jedinstvenom kozmetikom SOON FUTURE koja sadrži vrlo male koncentracije botoxa za održavanje čvrstoće i zategnutosti kože.

U ponudi imamo i Mezoterapiju bez igle, kojom postižemo vrhunske rezultate.

Tretmani za učvršćivanja PODBRADKA i uklanjanja VREČICA POD OČIMA su tretmani koji se trebaju izvoditi u nizu od 10 tretmana po 2 puta tjedno da bi se postigli rezultati. Za te tretmane također koristimo vakumske masaže sa učvršćivanje kože i radimo intezivne limfne drenaže da odstanimo višak vode koja se sakuplja u području ispod očiju.