TOP HEAD

TOP HEAD-Salus

DERMIO CARE TOP HEAD tretman, osim kisika koji služi u svrhu ljepote, tu je i kisik koji se udiše tijekom tretmana, te služi zdravlju.

Kisik se osim u ljepoti primjenjuje i u medicini u obliku barokomore, putem koje se povećava udio kisika u tjelesnim tekućinama.

TRETMAN TOP HEAD-om:

Vrši se aparatom Dermio Care

Nakon 30 minuta tretmana lice izgleda kao nakon nekoliko dana odmora i spavanja. Oči su otvorenije i življe, koža zrači vitalnošću i napetošću.

U 30 minuta tretmana putem kože i disanja apsorbira se količina negativnih iona (pozitivne energije) koja se inače unese tijekom 15-20 dana. Poželjno je napraviti seriju od 5-10 tretmana da bi se postiglo optimalno poboljšanje izgleda.

Derminologie facial(1)

Tretman je savršena kombinacija estetskog i zdravstvenog apekta. Široko je primjenjiv, s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Koži se vraća tonus, a lice postaje zategnutije. Radi se na poboljšanju općeg stanja kože i uklanjanju tamnih predjela oko očiju pa lice dobiva novi i svježi izgled. Reteksturirani izled licu vraća ponovni sjaj. Ono postaje energizirano i napeto, tj. postižete „lift up“ efekat.

Današnji aparativni tretmani u kombinaciji s kozemtikom Weyergans će vas uvjeriti da svi Vaši problemi postaju rješivi.