SPM – Vakumska masaža za lice i tijelo

spm-solo

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. S tim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabljelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tetretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima.

SPM često upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorjevanje masti.

Učvršćivanje grudi bez operacije 

Aplikatori za grudi, futurističkog izgleda jednostavno se smještaju na grudi i spajaju na SPM aparat za vakumsku masažu. Uređaj tada automatski kontrolira izmjenu pozitivnog i negativnog tlaka u aplikatorima. Rezultat je zagarantiran i trajan.