Pedikura

Pedikura

Kompletna njega stopala naziva se PEDIKURA. Njega noktiju na nogama je vrlo bitna jer nepravilno održavanje i neudobna obuća može dovesti do neželjenih posljedica.

Na početku tretmana radi se biljna kupka koja vitalizira, sprečava neugodne mirise i priprema stopala za daljnju obradu. Nokti se oblikuju, skraćuju, struže se suvišna koža sa stopala. Radi se estetska pedikura. Na kraju tretmana umasirava se pakung ovisno o potrebi stopala.

Preporučamo Vam dodatne programe:

  • Ukrasno lakiranje noktiju
  • Geliranje noktiju
  • Trajni lak – SOAK OFF

Ukoliko imate problem sa rastom noktiju na nogama, rješenje možete pronaći u geliranim noktima, jer je gel izmišljen prvobitno za korekciju deformiranih ili nadomjestak ošećenih noktiju odnosno noktiju koji više ne rastu zbog trajnog oštećenja. Kasnije se gel počeo primjenjivati i u estetske svrhe.

U ponudi imamo veliku paletu boja i ukrasa.

Novost u ponudi je SOAK OFF, permanentni lak za nokte koji se suši pod UV zrakama, no ne oštećuje prirodni nokat, elastičnog je sastava i oponaša prirodan nokat. Izvrstan je za jednokratnu prigodu, vjenčanje, maturalnu večer, ljetovanje i sl.

Vrlo su popularne neonske boje koje svojim izgledom privlače pozornost i zavidne poglede.

 

 

 

 

 

 

 

 

Novost u ponudi – B/S španga

Nepravilnom njegom ili nošenjem uske obuće možemo naštetiti našim stopalima. Najčešći problem je uraštanje noktiju. Problem se javlja kada nokat urezuje nokatni kanal te nanosi bol u osjetljivom području nokta. Posljedica je stvaranje otekline, zadebljanja, gnoja i infekcije.

B/S španga je moderan način koji brzo i bezbolno te uspješno ispravlja rast noktiju. Jednostavno se postavlja u profesonalnim uvjetima i specijaliziranim salonima. Napravljena je od otpornog materijala, te je gotovo neprimjetna na noktu. Fiksiranjem na nokat, vuće krajeve te na taj način ispravlja rast. Djeluje 4 tjedna, nakon čega se može ponoviti postupak, do potpunog pravilnog i bezbolnog rasta nokta. Tretman je namijenjen svima koji imaju navedeni problem, bez dobne granice.

bs_spange