MEZOTERAPIJA – tretman bez igle

mesocare1

Inovativni Meso Care tretmani učinkoviti bez igle!

Trenutno pomlađivanje sa dugotrajnim rezultatima

Istinska ljepota dolazi iznutra!

Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu.

Visokokoncentrirani, bio-funkcionalni serumi kanaliziraju se duboko u kožu uz pomoć modernog High Tech IZO-ENERGETSKOG prijenosnog sustava – ELEKTROPORACIJE Mesostar uređajem. Nove formule za ciljane aplikacije poput Amino-Koktela za poboljšanje strukture i tonusa kože do Hijaluronske kiseline, Carnitina, te Kolagena za vidljivo uklanjanje bora i trenutni osjećaj glatke i nježne te zategnute kože.

Biotehnološki pripremljeni aktivni enzimski preparati Meso Care vrlo učinkovito djeluju na akne, a oni sa iznimno djelotvornim ekstraktom imele na pomlađivanje i regeneraciju kože, a stimulira se dioba stanica, njihova pripremljenost i opskrba hranjivim tvarima.

Namijenjeni su njezi kože lica, dekoltea i grudi, a također se primjenjuju na noge, trbuh i ostale kritične zone.

Weyergans je razvio proizvode koji djeluju duboko u koži.

Djelovanje bio-funkcionalnih seruma razvijeno je uz pomoć novog Mesostar uređaja za Elektroporaciju. Transdermalni sistem uz pomoć Meso Pen Weyergans aplikatora za vrlo zahtjevne klijente koji nakon tretiranja u salonu žele održati sjajne rezultate na vrlo jednostavan i praktičan način.

Novi Meso Pen aplikator u olovci omogućuje vam da zaokružite tretman i koži pružite vrlo vioku razinu aktivnih sastojaka.

Meso Pen također regenerira i jača kožu uz pomoć bioelektričnih impulsa. U ponudi imamo i visokokoncentrirane aktivne preparate Weyergans koji se u obliku kućne njege unose u kožu uz pomoć Meso Pen olovke.