Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica

Novost u našoj ponudi su ekstenzije trepavica. Ovo je već poznata metoda ugradnje trepavica koje se lijepe za prirodne, te produžuju vaše trepavice, za razliku od pramenova trepavica koje se lijepe direkno na gornji kapak.

Ovim putem postižete zavodljiv pogled koji neće ostati nezamijećen. Postoji više oblika ugradnje; od prirodnog izgleda, ektravagantnog i sl. Ugradnjom trepavica više ne morate koristiti maskaru, ni šminku, jer vam oči dolaze do izražaja, pa je sve ostalo manje bitno.

Ugradnja traje max do 2h i 30min, a prosiječna ugradnja traje manje od 2h.

Prilikom dolaska na tretman potrebno je dobro očistiti maskaru, kako bi tretman bio što brže gotov, te kako bi se trepavice što bolje primile za vaše prirodne, te tako duže ostale prisutne.

Trepavice traju koliko i vaše prirodne, te što ih manje ‘tretirate’, duže budu trajale. Ukoliko se odlučite na stalno održavanje, potrebno je svaka 3-4 tjedna doći na nadopunu, ili ovisno o stanju vaših prirodnih trepavica (kraće ili duže).

Ovom ugradnjom postižete produživanje svojih prirodnih, što trepavice ne čini gušćim, već dužim. Ugrađuje se dlaka po dlaka. Za prirodan izgled dovoljno je do 40 trepavica, no ako su vaše guste, potrebno je više trepavica. Dlake su napravljene od svile, te na taj način lako upravljate s njima.

Nakon prve ugradnje potrebno je idućih 24h malo bolje pripaziti na njih, što znači da ih ne namačete (kupanje, sauna i sl.). Poslije se možete ponašati kao s vašim prirodnim. Ekstenzije su vrlo lagane, pa često zaboravite da ih uopće imate. Njegovati ih možete sa četkicom za trepavice, i prozirnim gelom u maskari, ako se radi o nekakvim posebnim prigodama, možete ih normalno šminkati sa maskarom koja nije vodootporna.

Četkica za trepavice

Postupak skidanja make upa sa očiju ja trljanje sa vaticom lijevo desno, kako bi zaštitili njihovo otpadanje, te se skidanje radi isključivo sa odsranjivačima koji nisu na uljnoj bazi. Ulje pospješuje otpadanje ekstenzija trepavica.

Postupak ugradnje:

Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavicaEkstenzije trepavicaIMG_2789(1) IMG_2790(1)

 

Cijena ugradnje:
Nadogradanja trepavica 101-120kom 600,00 / nerc 800,00
Nadogradanja trepavica 81 – 100kom 400,00 / nerc 600,00
Nadogradanja trepavica do 80kom 350,00 / nerc 450,00
Nadopuna – održavanje do 60kom 200,00 / nerc 250,00
Brza korekcija ekstenzija (do 40kom) 150,00 / nerc 200,00
Skidanje trepavica 150,00