Dermionizacija

dermio-facial(1)

Poremećaj ravnoteže između kiselog i lužnatog statusa u organizmu u smjeru kiselog statusa naziva se ACIDOZA.

Cilj dermionizacije je neutralizacija viška kiseline u tijelu, učvršćivanje vezivnog tkiva te zdravlje organizma.

Zdravlje i bolest čovjeka ovisi dijelom o kemijsko-biološko-fiziološkim kontrolnim mehanizmima, pri čemu važnu ulogu igra ravnoteža između kiselog i baznog (lužnatog) statusa. Ta ravnoteža bitni je dio svih tjelesnih funkcija, a kad se te funkcije poremete dolazi do značajnih nepoželjnih stanja. Tijekom različitih bolesti može se uočiti skretanje u povećanu kiselost, a to se odnosi na brojne akutne, ali i kronične bolesti.

Nema organa niti funkcionalne jedinice, čak niti pojedinačne stanice u tijelu, koja ne može biti oštećena ili čak uništena s previše kiseline.

Ph “Potential of hydrogen” koristi se za mjerenje zastupljenosti kiselih ili lužnatih supstanci u bilo kojoj tvari. Uobičajeno je da se Ph skala mjeri od 0 do 14 jedinica.

Ljudsko tijelo je oko 7,4, što znači da je blago lužnato. Kada se naš organizam suoči s navedenim supstancama, ekstremno kiselim ili ekstremno lužnatim, naš život je u opasnosti! Hrana i tekućina u svojoj vrijednosti variraju između lužnate i kisele kvalitete te tako utječu na stanje u našem tijelu. Današnja je prehrana ispunjena namirnicama koje stvaraju kiselu reakciju u tijelu kao npr: meso, šećer, bijelo brašno, škrobne namirnice te masna hrana, konzervansi aditivi itd. Osim prehrane, na naš Ph balans može utjecati i stres. Vjeruje se da stanje brige duže od 25 minuta može naše tjelesne supstance dovesti u kiselo stanje.

Da bi se postigao uravnotežen Ph vašeg organizma, preporučamo Vam DERMIONIZACIJU.

Kako djeluje tretman dermoionizacije na tijelo?

Na kožu se nanosi Elektrolyt gel koji balansira pH kože, učvrščuje i potpomaže tretman. Tijelo se uranja u specijalne vrećaste membrane bez elektriciteta. Nakon što se vreća napuni sa negativnom ionima, dolazi do transdermalne penetracije u organizam, te se neutralizira štetan višak kiseline u organizmu.

Tretman dermoionizacije se preporuča:

  • kod terapija rješavanja celulita,
  • kod terapija redukcije težine,
  • kao terapija učvršćivanja kože i vezivnog tkiva,
  • kao drenažni proces viška tekućine,
  • kao prevencija niza kroničnih bolesti i umora, te vraćanje vitalnosti organizmu.