Depilacija voskom i Šećernom pastom

Šećerna pasta

Depilacija voskom je klasična depilacija sa toplim voskom u patronama. Postupak je higijenski jer se za svaku osobu koriste posebne patrone i trakice.

Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži i po želji ampule koje usporavaju rast dlaka.

Depilirane dlačice postepeno oslabljuju i postaju sve tanje. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.

Depilacija šećernom pastom, ili popularno nazvana Egipatskom depilacijom elegantnija je metoda prema koži, postupak duže traje od depilacije voskom, no i rezultati su dugotrajniji, a koža je glatka i  meka. Zbog malih molekula sastava šećerne paste, dublje prodire u kožu, te zatvara folikulu te usporava rast dlake. Manje je bolna, može se raditi na kraćim dlakama.

S vremenom dlake se na tretiranom području prorjeđuju. Možemo ju nazvati depilacijom na prirodan način zbog samog sastava preparata, 100% prirodnog. Pri tretmanu se koža ne oštećuje jer se pasta lijepi za dlaku, te ju izvlači duboko iz korijena.

Ako još niste, savjetujemo Vam da isprobate ovu metodu depilacije.