Tretman mezorollerom

mezoroller

Već je duže vrijeme u svijetu estetike prisutan Mezoroller (poznat kao dermaroller), valjak sa mikroiglicama. Sa njim se radi nekirurški tretman, a tretiraju se razna područja na tijelu, te se pospješuju različiti problemi.

Naješći problemi su ožiljci, bore, kožna oštećenja, celulit. Mezoroller rezultira rejuvenacijom tkiva. Potiče stvaranje kolagenskih vlakana, i poboljšanje prokrvljenosti, općenito poboljšava vizualno stanje kože. Nakon par tretmana, ožiljci se znatno smanjuju, a koža dobiva novi sjaj i vidljivo se događaju velike promjene. S vremenom koža stvara bolji obrambeni mehanizam i postaje otpornija na nove vanjske nepovoljne učinke.

Tretiranjem površine kože, dolazi do otvaranja kanalića putem kojih se pospješuje penetracija visoko koncentriranih ampula koje se putem sonoforeze ubrizgavaju u dublje slojeve kože. Ovaj transdermalni postupak nudi svakom klijentu sigurne i obećavajuće pozitivne ishode.

Ova metoda rješavanja površinskih oštećenja, najbolja je metoda sa odličnim i isprobanim rezultatima. Mezorolerom se potiče samoobnova, nema uništavanja sloja kože i jakih pilinga koji skidaju sloj kože.

Trajanje tretmana: 90min
Cijena tretmana: 600,00kn
Paket 3 tretmana: 1500,00kn

Slike prije i poslije, nakon 5 odrađenih tretmana:

photo 1 photo 2(1) photo 3

 

Tretmani se rade u razmaku od jednog mjeseca.

photo(1)