Tretman lica glikolnim kiselinama

Voćne kiseline

Osim Weyergans voćnih kiselina, od sada vam nudimo tretman lica glikolnim prirodnim kiselinama, iz skupine Alfa hidroksilnih kiselina (A.H.A.), Beta hidroksilnih kiselina (B.H.A.) i drugih voćnih kiselina.

Idealno je vrijeme za regeneraciju kože i vraćanja vitalnosti i sjaja. Sada je vrijeme kada ste u mogućnosti raditi tretmane kiselinama bez straha za nastajanje pigmentacijskih mrlja.

Voćne kiseline

Glikolne kiseline

Ova vrsta kiseline idealna je zbog veličine molekula koje imaju sposobnost prodiranja zbog najmanjih čestica, te na taj način utječu na obnavljanje kolagena, poticanje stvaranja i regeneracije epiderme, dubinskog pročiščavanja kože i vidljive obnove vanjskog izgleda kože lica. Kiseline poboljšavaju izgled svih tipova kože, od masne i nečiste kože, do suhe, kože s borama te pigmentirane i sklone stalnom stvaranju upalnih procesa.

Nakon više odrađenih tretmana vidljivo se poboljšava stanje kože, potiče se obnavljanje površinskog epitela, smanjuju se bore, koža postaje svjetlija i sjajnija, poboljšava se stanje tena i smanjuje se vidljivost ožiljaka.

Tretmani se rade u kuri od više dolazaka, ovisno o stanju i tipu kože.

Paket od 5 tretmana lica kiselinama: 750,00kn + 1 tretman čišćenja lica poklanjamo

Pojedinačna cijena tretmana je 150,00kn.

Tretman lica kiselinama uvijek započinje tretmanom čišćenja lica, kako bi kožu što bolje pripremili za specijalni tretman. Može se raditi jedan do max dva tretmana na tjedan.