PIGMENTACIJSKE MRLJE – C VIT + Voćne kiseline

hiperpigmentacija - prije i poslije

Problem hiperpigmentacije kože je najizraženiji nakon ljeta, kada je koža više izložena suncu, što nije i jedini uzročnik pojačanog oslobađanja melanina u koži.

Osim sunca, pojačana pigmentacija nastaje i genetski, starenjem kože, ozljedama i drugim uzročnicima.

Suncanje

Hiperpigmentacijske mrlje pojavljuju se u više različitih oblika, kao što su pjege, melasme, ožiljci od akni i sl. Najčešće se pojavljuju na najizloženijim dijelovima tijela; rukama, licu, dekolteu. Ovo je postao estetski problem za koji danas postoje mnogobrojna rješenja.

Hiperpigmentacijske mrlje uklanjanjamo mezoterapijom i čistim vitaminom C.

Vitamin-C

Ova revolucija u tretmanu je rezultat dugotrajnog istraživanja i testiranja više dermatologa i kozmoceutičara. Već nakon prvog tretmana se vide promjene, a potrebno ih je 4-6.

Glavni akteri tretmana su kemijski piling, čisti vitamin “C” i aminokiseline u kombinaciji s mezoterapijom. Jačina kemijskog pilinga se određuje prema potrebi kože klijenta, od 20% do 55%. Što je piling jači, tj. dublji, to se potkožno tkivo više stimulira na proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina koji koži osiguravaju hidrataciju, čvrstoću i elstičnost.

REvival

Pilingom potižemo snažnu eksfolijaciju površinskog sloja kože (epidermis), dugotrajno stimuliramo potkožno tkivo i time potičemo na regeneraciju  i znatno smanjivanje sitnih bora i mrlja.

Nakon uklanjanja kemijskog pilinga koristi se otopljeni prah čistog vitamina “C”, uz pomoć Mezoterapije. Uz pomoć modernog High Tech IZOENERGETSKOG prijenosnog sustava- ELEKTROPORACIJE Mesostar – visoko koncentrirani bio-funkcionalni preparati kanaliziraju se duboko u kožu.

mesocare1

Vitamin “C” je kolorfaktor enzima lizil-profil-hidroksilaze u biosintezi kolagena te stimulira i potiče fotooštećenu kožu na obnavljanje što rezultira klinički vidljivim razlikama u izgledu kože, kao i mikroskopski uočljivim poboljšanjima. Zbog svog snažnog antioksidativnog dijelovanja, aktivnosti u biosintetskom putu kolagena, kao i fotozaštitnom učinku, vitamin C ima i dokazani učinak protiv upale koji pomaže smanjenju postuupalnim hiperpigmentacijama.

meso-pen

Nakon intenzivnog djelovanja na hiperpigmentirane mrlje, koje su već za vrijeme tretmana znatno manje vidljive, odrađuje se još jedna faza mezoterapije. Koriste se nove formule za ciljane aplikacije poput Amino Koktela( aminokiseline) za poboljšanje strukture i tonusa kože, Hijaluronske kiseline, Carnitina te Kolagena za vidljivo uklanjanje bora i trenutni osjećaj glatke, nježne i zategnute kože.

z12

Tretman završava Porcelain maskom, koja antitiroziskim aktivnim sastojcima smanjuje aktivnost melanocita , osvježava kožu te potiče njeno izbjeljivanje redovitom upotrebom, dok bademovo ulje i pantenol njeguju kožu. Porcelain odlično štiti kožu od oštećenja djelovanjem UV zraka, a visoka doza vitamina E pruža zaštitu od slobodnih radikala i usporava starenje kože.

porculan

Intezitet tretmana se određuje prema potrebama kože dok je preporučeno odraditi 4 do 6 tretmana u razmaku od jednog tijedna ili duže. Nakon tretmana nema crvenila kože, tako da se klijent može vratiti svakodnevnim obavezama.

hiperpigmentacija - prije i poslije

Ovaj tretman se preporuča za sve tipove kože. Posebno je namijenjen koži koja ima mrlje na licu,  za zrelu kožu, tko želi ujednačiti ten, oštećenu kožu kojoj je uzrok neočišćena okolina.

 

Cijena tretmana:

  • 1 x 450,00 kn po tretmanu (450,00 kn)
  • 2 x 390,00 kn po tretmanu (780,00 kn)
  • 3 x 330,00 kn po tretmanu (990,00 kn)
  • 4 x 290,00 kn po tretmanu (1160,00 kn)
  • 5 x 250,00 kn po tretmanu (1250,00 kn)

Ekskluzivna ponuda:

Promotivno razdoblje u kojem možete isprobati tretman traje do 31.10. kada 1 tretman možete kupiti po cijeni od 350,00kn.

Napomena: moguće je uzeti samo jedan tretman po navedenoj cijeni.